Skip to main content

Indoor Golf Group Challenge
19 aug till 25 aug 2024

Torsdag - Söndag 22/8-25/8 – Tävlingen

Varmt välkomna! - Fritt inträde hela veckanVesterby Links, Landeryd

Spelplats för Indoor Golf Group Challenge är Landeryd Vesterby Links, strax utanför Linköping.

Vesterby Links som är årets tävlingsbana är en linksliknande pärla i det östgötska eklandskapet som för tankarna till de brittiska öarna och dess karaktäristiska banor.

Banan har under några år besökts av svenska herrtouren MoreGolf Mastercard Tour, och då varit en uppskattad utmaning.Sponsorer

Onsdag 21/8 – PRO AM Förmiddag och eftermiddagVar med på en av årets roligaste PRO-am. 

Magisk bana med fina priser och den bästa underhållningen.

Challenge Tour – vägen till DP World Tour

De flesta svenska herrspelarna har siktet inställt på att nå DP World Tour (tidigare Europatouren) och för att nå dit behöver man ta sig genom Challenge Tour först. De 20 bästa spelarna på Challenge Tours årsranking får spelrättighet nästkommande säsong på DP World Tour.

Men att ta sig till Challenge Tour är ett nog så utmanande steg. Den svenska golftouren för herrar, MoreGolf Mastercard Tour, utgör tillsammans med danska Ecco Tour det som kallas Nordic Golf League. Spelarna som slutar topp-5 på NGL’s årsranking får spelrättighet på CT nästkommande år. Det betyder att det är ett nålsöga att ta sig igenom för svenska elitspelare för att få chansen att spela på CT.

Inbjudan till alla golfjuniorer

Härmed inbjudes era juniorgrupper till fyra dagar med event och golf i världsklass! Biljetterna är gratis för alla besökare!

Följ framtidens golfstjärnor från första parkett! Följ toppspelare från hela Europa på deras jakt på 20 åtråvärda platser på DP World Tour.


TrackMan

Two radars. One camera. Zero doubt.

TrackMan ligger bakom tekniken för simulatorerna på alla Indoor Golf Groups golfcenter. Under tävlingsdagarna kommer TrackMan vara en naturlig del av upplevelsen och du som besökare kommer bland annat själv kunna testa att slå på rangen med TrackMan och även testa en likadan simulator som Indoor Golf Group har på sina center!