Skip to main content

JSM Slag Omgång 4

Landeryd står som värd för JSM Slag-Elit 23-26 juli på Masters med inspel måndag den 22 juli. De bäst rankade flickor (24) och pojkar (54) i Sverige tävlar under fyra dagar, totalt 72 hål.

Tävlingen ingår i SGF Golf Ranking och Word Amateur Golf Ranking (WAGR). Tävlingen är en del av Svenska Juniortouren men den enda som går över 72 hål där de bäst rankade är med.

Starttider

Starttid alla dagar är kl. 09.00 från hål 1 & 10.

Vi kommer tillhandahålla starter från båda tee samt Forecaddy på hål 10 & 13.

Recording Area är belägen ovanpå Kök & Bar.

Boende & Information

Pris för plats i dubbelrum inkl frukost är 1 300 kr och enkelrum 900 kr.

Under dagarna så har spelarna fri tillgång på bollar för uppvärmning på Driving Range.

Vi har en lunchbuffé i Restaurangen Bar & Kök som serveras mellan kl. 11-15 samt en á la carte meny därefter.


Kontakta Vesterby för bokning på vesterby@landeryd.se  eller 013-36 22 57

Välkommen till årets värdbana 2024

Landeryd – Masters

Mastersbanan är tre banor i en hed, park och skogsbana som vackert slingrar sig fram längs Kinda Kanal. Masters har en amerikansk touch med smakfullt stensatta dammar, vit marmorkross i bunkrarna och ett vattenfall på hål 7.

Efter tre hål är du ute på ett hedlandskap som får dig att tro att du är på en skotsk kustbana. Från hål 7 till 13 är det skog, ekdungar och berg som kantar hålen. Sedan är du tillbaka på den böljande heden och avslutningshålen som går i ett öppet parklandskap.

Från backtee håller banan mästerskapsmått och från klubbtee är den ett utmärkt test på ditt handicap. De karaktäristiska vita bunkrarna vaktar ofta precis utanför green. Greenerna är relativt platta men luriga och snabba.