Skip to main content

Konferens & Kickoff

Avgifter & medlemsformer 2023

”När ens anställda mår bra mår företaget bra”.

En filosofi som fler borde ta efter!

Vi på Landeryd Golf Experience vet hur viktigt det är med personliga möten. Kanske är det ledningsgruppen, en särskild avdelning eller hela företaget som vill komma till oss på konferens. Att komma ifrån sin vanliga arbetsmiljö skapar kreativitet och motiverar till teamkänsla och effektivitet. Att dessutom få komma iväg till en lantlig miljö i herrgårdsstil med utsökt mat, utomhus jaccuzzi, padelbanor, aktivitetsrum och golf inpå knuten gör upplevelsen värd att minnas!

Vi på Vesterby Golf och konferens strävar efter att hitta det perfekta konferenspaketet efter era behov. Önskar ni kanske någon extra aktivitet efter en lång dag av konfererande? Välj det konferenspaket som passar er grupp. Är det ledningsgruppen som ska träffas? Eller kanske den större företagsgruppen? Vi anpassar konferensen efter era önskemål och garanterar att ni efter en konferens hos oss åker härifrån med ny energi och glädje.

Kontakta oss så skräddarsyr vi konferensen efter era behov.

Landeryd 
013-36 22 15
restaurang.landeryd@landeryd.se

Landeryd, Vesterby
013-36 22 50
Reception.vesterby@landeryd.se

Sommarfest och konferens

Planerar ni konferens eller kanske en avslutande sommarfest för företaget innan semestern? På Vesterby finns alla möjligheter att anordna små som stora events, ni bestämmer vi arrangerar.

Boka vår populära grillbuffé eller en sittandes 3-rätters middag med säsongsbetonade råvaror tillagade med kärlek. Vill ni aktivera er så har vi många spännande aktiviteter att erbjuda.

Hoppas vi ses på vackra Vesterby!