Skip to main content

Välkommen till Landeryd!

Landeryd är en av Sveriges största golfanläggningar, som alltid erbjuder något nytt att upptäcka. Tre natursköna, varierade och utmanande 18-hålsbanor strax utanför Linköping. Boende, restauranger och konferens. Hälsa och träning. Och framför allt en känsla av gemenskap som du inte hittar någon annanstans. Kom för golfen, stanna för livsstilen.

Här kan du läsa om klubben historia >

Välkommen till Landerydsdagen!

🌟 Tävlingar & aktiviteter på Trackman Range
🌟 Träffa våra Pron & få träningstips
🌟 Fritt spel på Äventyrsgolfen & Korthålsbanan
🌟 Demodag med Callaway
🌟 Abacus på plats
🌟 Öppet hus, Custom Fitting Center
🌟 Invigning av nya altanen med grillunch & trubadur Kök o Bar
🌟 Grilllunch Restaurang Vesterby
🌟 Föreläsning och tävlingar

Utmanande banor för alla

På Landeryd och Vesterby strax utanför Linköping ligger våra tre 18-hålsbanor, alla med olika karaktär. Hos oss finns också gott om träningsmöjligheter där du kan vässa ditt spel.

Läs om våra banor

Besök vår shop

Ett stort sortiment för alla nivåer av golfspelare, och en kunnig, personlig service som gör att du alltid hittar den bästa utrustningen. Vår golfshop är en självklar del av upplevelsen på Landeryd. Vi hjälper dig med custom fitting och beställningar, och du kan prova ut utrustning i vår studio året runt.

Aktuellt i shopen

Dagens lunch

Välkommen på lunch på Landeryd Kök o Bar och restaurangen i Vesterby! Gott och vällagat, med såväl klassiska favoriter som nya överraskningar på menyn. En avkopplande lunch är ett självklart inslag i golfupplevelsen, men här är du självklart lika välkommen om du bara är matgäst!

Se dagens lunch

Våra restauranger

Stora smaken på Landeryd! Hos oss finns mysiga restauranger på båda våra anläggningar. På Landeryd Kök o Bar och restaurangen i Vesterby komponerar vi våra menyer efter säsong, och med stor kärlek till råvaror. Här kan du koppla av och umgås efter golfrundan med utsikt över våra natursköna banor.

Läs om våra restauranger